You are here
Home > Bet365


Bet365 е един от най-популярните букмейкъри в световен мащаб и най-популярното място за залагани в България. Той е основан през далечната 2000 година в Стоук Сити и стои под регулацията на комисията по хазарта в Англия. С повече от 12 000 000 активни клиенти букмейкърът е сред лидерите по залози онлйан в целия свят. За бет365 работят над 5000 служителя от най-различни държави включително българи. Това му позволява да поддържа опцията “Live chat”, която Ви дава възможността да се свържете със служител на компанията 24/7. Бет365 е лидер и по разнообразие на залозите сред конкурентите си като efbet и други.

Как най-лесно може да отворите сметка в bet365?

Регистрацията в бет365 е предвидено да бъде максимално удобна за потребителите, но въпреки това за Ваше улеснение може да следвате стъпките по долу.

РЕГИСТРАЦИЯ

1. Изберете ” Български език ” .

2. Кликнете върху бутона “Регистрация”, който ще видите в горната дясна част на екрана под формата, в която вече регистрираните потребители въвеждат данните, с които влизат на сайта.

3. След това ще се зареди формуляр, на който да въведете личните си данни.

Веднъж след направена регистрация бет365 ще изиска от Ваша страна да направите верификация на акунта си.

След като депозирате пари за първи път ще получите съобщение, че трябва да верифицирате акаунта си, това може да направите с лична карта, шофьорска книжка или международен паспорт.

Верификацията може да бъде извършена като следвате следния път: Услуги – Клиенти – Вашата сметка – Идентификация.

Верификацията става в две бързи стъпки:

Качвате снимки с предната и задната част на личната ви карта, шофьорската книжка или международен паспорт.

Бет365 е оторизан да борави с лични данни и спазва всички изисквания на комисията по хазарта.

Пазари и залози в Bet365

Bet365 не се ограничава до 1Х2 залозите. Напротив – за големите футболни сблъсъци ще откриете повече от двеста предложения за залози.

Сайтът за спортни залози ви позволява да залагате на двоен шанс, първи и последен голмайстор, голове, азиатски хендикап, първо полувреме/краен резултат и много други. Залозите на живо са най-атрактивни сред играчите. При залозите на живо са налични същите пазари, които са достъпни и в нормалните залози преди започването на събитията.

Важно е да отбележи, че бет365 предлага също и опцията Cash Out, която Ви позволява да затворите залоги си преди да е свършило събитието, на което залагате.

В допълнене на емоциите На Живо, bet365 предава пряко над 100,000 събития на Вашия компютър всяка година – може да залагате и гледате. Най-интересното включва тенис от Мастърс Сериите и футболни мачове от някои от най-добрите първенства в света.

Top