antverpen

Антверпен – Стандарт Лиеж

Tази вечер (10/26) Антверпен се изправя на своя стадион срещу Стандарт Лиеж в супер дербито на кръга в белгийската Юпилер Лига. Антверпен е на цели 12 точки зад лидера Брюж и ще търси само победата в двубоя тази вечер.

Непостоянната игра на домакините предвещава високи коефициенти на букмейкърите за тази среща. В последните си четири срещи Антверпен са записали две победи и две равенства и средно над 2.5 гола на мач. Представянето на Антверпен у дома е доста посредствено имайки предвид, че са спечелили две от последните си седем срещи. Все пак двете победи са постигната в последните два двубоя, което говори, че може би отбора навлиза във форма.

Гостите от Стандард също нямат особени поводи за гордост през настоящият сезон. Отбора е на 10-та позиция на три точки зад Антверпен. Въпреки това, отбора от Лиеж спечели последните си три срещи включително и гостуването на Мускрон.

Това, което е сигурно, е че ни очаква една завързана среща, в която според нас краен победител ще е отбора на Антверпен.

Нашата прогноза е за победа на Антверпен и над 2.5 гола в срещата.