grigor dimitrov

Как да залагаме на тенис?

Най-сигурният вид залог си остава залога за краен изход от една тенис среща

Тук шанса Ви е 50% и е по-висок в сравнение с футболните мачове, където срещата може да завърши и наравно. Поради тази причина букмейкърите избягват високи коефициенти за такива залози. Това е един сериозен залог, ако държите на сигурността и сте способен да инвестирате сносна сума пари.

Залози за победа в сета също са доста привлекателни

Тук шанса за печеливш залог е значително по-малък тъй като вариантите за изход от двубоя са 4 – 2:0 сета, 2:1 сета, 0:2 сета, 1:2 сета. Естествено, ако сте сигурни, че Надал ще победи Григор Димитров на клей в два сета, това е един добър начин да си докарате голяма печалба.

Победител в първи и втори сет е още една възможност за залог

Идеята зад този залог е познаването на точен резултат в кокретният сет. Много от букмейкърите предлагат тази опция дори при залози на живо, което Ви позволява да коригирате залога си в случай, че вярвате конкретен играч ще обърне мача.

Други залози

Букмейкърите предлагат на потребителите си повече от 15 пазара за мачове на сингъл. Има голямо разнообразие на най-различни залози, като от вас зависи да изберете правилната прогноза. За целта трябва да сте проучили съперниците и да оценявате правилно коефициентите.

Стратегии за залагане

Една често използвана стратегия е предължителната игра на пробиви. Например изберете мач(препоръчително е да е при жените), и гонете пробив във всеки следващ гейм. При срещина състезателки с по нисък ранк в ранклистата обикновено пробивите изобилстват. Същината на стратегията е да играете с един залог от първия гейм, който да се удвоява ако прогнозата Ви не излезе. Много често при този тип залози коефициентите са високи понякога достигащи до 4, което Ви позволява лесна възвращаемост и евнетуална печалба.

В заключение може да кажем, че тениса е страхотен спорт подходящ както за игра така и за спортни залози.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.