Betfair

Betfair – лицензиран букмейкър за България

Betfair представлява най-голямата борса за залагания основана през далечната 1999-та година. Компанията е лицензирана като букмейкър в много държави както и в България. Betfair се радва на над 1 милион активни клиенти  и все повече известност и слава. Компанията предлага своите услуги онлайн на официалният уебсайт: betfair.com, който е преведен на български език. Не е необходимо да използвате алтернативен линк за достъп тъй като компанията има лиценз за България и предлага официално своите услуги.

Характерно за Betfair е, че  предлага най-добрата спортна Борса, в която потребителите могат да правят залози едни срещу други. Настрани от това Betfair поддържи постоянни промоции за нови клиенти и се стреми да задържа своите постоянни потребители. Това е един от топ букмейкърите в световен мащаб.

 Текущи промоции в Betfair

Betfair предлага много интригуващи промоции и определено е лидер сред останалите букмейкъри в тази насока. По-долу може да откриете списък с всяка една от офертите, както и начина по който да ги активирате.

  • €20 Бонус при загубен залог в секция Борца

Betfair имат непрестанно обновяващ се набор от разнообразни бонуси и промоционални оферти, целящи да стимулират новите и лоялните клиенти на компанията. В тази насока Betfair предлага бонус от €20 за новите играчи, които отворят сметка.

Условия за активиране на бонуса

    1. Направете регистрация в Борсата на Betfair кликайки на банера по-долу;

2. След като сте създали своят акаунт въведете бонус код EXE501 в съответното поле;

3. Заредeтe по сметката си поне €20;

4. Направете залог на стойност не по-малко от €20 в секция Спортна Борса и в случай, че загубите Betfair ще възстанови веднага по сметката ви €20;