pinnacle

Pinnacle Sports

Предлага най-добрите коефициенти за спортни събития

Pinnacle Sports е букмейкъра, който предлага най-високите коефициенти за онлайн спортни залози без нуждата от специална промоция, което Ви дава възможно най-голямата възвращаемост за вашите залози.

 Влезте в PINNACLE от ТУК =====>>>

Достъп от България

Тъй като Pinnacle няма лиценз от комисията по хазарта достъпа до него е ограничен. Все пак компанията публикува алтернативни/огледални линкове всеки месец. Ако изпитвате затруднения с достъпа до сайта на Pinnacle, можете да го отворите през алтернативния работещ линк горе.

Настоящата огледална връзка към Pinnacle е без сертификат за сигурност и при отварянето и е нужно да разрешите на браузъра да го зареди.

Pinnacle е оценен като номер 1 сред водещите букмейкъри по изплащане на печалби на своите клиенти от авторитетното издание Oddsportal.com

Pinnacle Sports 1

Особено внимание Pinnacle обръща на футболните залози, като доказано изплаща най-големите печалби на своите клиенти и същевременно се стреми да има нисък марж на печалба спрямо направения залог.

Pinnacle Sports 2

Без ограничения в залога

В 99% от случайте Pinnacle не ограничава големината на залога, на своите клиенти, което го прави едно от най-предпочитаните места за залози.

Как да си направя акаунт в Pinnacle

Създаването на  потребителски акаунт в уебсайта на Pinnacle започва с избирането на бутон „Open Account„, който е разположен в горния десен ъгъл.

Pinnacle Sports 3
pinnacle_sports_registration_2
  • Нужно е да въведете вашите имена, емайл адрес, дата на раждане(трябва да сте над 18 години), парола, таен въпрос и таен отговор.
  • В последните полета е нужно да въведете код от картинка, а също така и да изберете дали желаете да получавате рекламни емайли от букмейкъра. Накрая трябва да потвърдите, че сте съгласни с всички условия и правила на компанията.
  • Последната стъпка е натискането на бутон „Create My Account“ и вашата сметка ще бъде създадена мигновенно.
  • Информация за това ще получите и с емeйла, с който сте се регистрирали.