pinnacle-logo

Pinnacle Sports – Достъп от България

 Влезте в PINNACLE от ТУК =====>>>

ЛИНК КЪМ PINNACLE

От известно време Pinnacle Sports и сайтът им https://www.pinnacle.com могат да бъдат достъпени  в България единствено чрез няколкото mirror линкове за България предоставени дирекетно от компанията.

Поради наложените ограничения от държавната комисия по хазарта Pinnacle все още не са лицензиран хазартен оператор за територията на България и линковете към официалният им сайт са блокирани на ниво хостинг доставчици. Поради този факт компанията редовно публикува алтернативни огледални линкове, чрез които се стреми да осигури достъп на всички почитатели на хазарта в България.

Кои са Pinnacle Sports?

Pinnacle Sports e един от най-известните букмейкъри в световен мащаб и определено любимо място за професионалните играчи. Pinnacle предлага едни от най-добрите коефициенти като паралелно с това се стреми да даде възможно най-голям лимит за игра като по този начин не ограничава клиентите си. Pinnacle е утвърен и известен играч на пазара  създаден през далечната 1998 година, когато повечето букмейкъри все още оперираха офлайн. Всички фенове на спортните залози  могат да се насладят на една широка гама на спортове, казино и отлична мобилна версия.  Pinnacle е букмейкър известен с надежността си.

Създаването на  потребителски акаунт в уебсайта на Pinnacle започва с избирането на бутон „Open Account„, който е разположен в горния десен ъгъл.

pinnacle_sports_registration_2

  • Нужно е да въведете вашите имена, емайл адрес, дата на раждане(трябва да сте над 18 години), парола, таен въпрос и таен отговор.
  • В последните полета е нужно да въведете код от картинка, а също така и да изберете дали желаете да получавате рекламни емайли от букмейкъра. Накрая трябва да потвърдите, че сте съгласни с всички условия и правила на компанията.
  • Последната стъпка е натискането на бутон „Create My Account“ и вашата сметка ще бъде създадена мигновенно.
  • Информация за това ще получите и с емeйла, с който сте се регистрирали.

Начален Бонус и предлага ли го Pinnacle?

Политика на компанията е такава, че за момента начален бонус НЕ се предлага. За сметка на това Pinnacle компенсира с високите си коефициенти и липсата на ограничение за залози.

Спортни залози и коефициенти с Pinnacle

Pinnacle Sports предлагат едни от най-високите коефициенти на пазара в момента, което е и най-силната страна на този букмейкър. Това е една от причините професионалните бетъри да се предпочетат този сайт пред останалите. Въпреки, че разнообразието на залози не е чак толкова голямо като при други букмейкъри(напривмер бет365) Pinnacle държи на това да е лидер като доставчик предлагащ най-високи коефициенти.

pinnacle

Pinnacle предлага стандартни опции за залози подобно на останалите букмейкъри на пазара като: залог на корнери, хендикап, брой голове,  полувремена, картони и други.

Като част от секцията залози имате опцията да използвате и Азиатски Хендикап. Характерното за него е това, че изключва равенството като опция за залог.


Има ли възможност за Cash out?

За момента компанията не предлага тази възможност, но работи усилено в тази насока.


Pinnacle предлага също и залози за Електронни спортове (ESports)

Този тип залози са наистина доста различни от това, на което е свикнал средностатистическия играч. Вие ще можете да залагате за победа или загуби на отборите участващи в турнирите на най-интересните игра от света на компютърните спортове като StarCraft 2, Дота 2, Counter Strike:GO както и много други.

pinnacle e


Мобилна версия на Pinnacle.com и мобилно приложение

Резултат с изображение за pinnacle mobile version

Pinnacle предлага чудесна мобилна версия на уеб сайта , като за да задоволи напълно изискванията на всички потребители предлагат и мобилна  апликация, през която играчите могат по-лесно да направят своите залози директно през своите смартфони или таблети. Мобилното приложение е достъпно за всякакъв вид устройства.

Линк към мобилната приложение на Pinnacle Sports: https://www.pinnacle.com/en/landing/lite-app

В случай, че линка по-горе не работи можете да свалите приложението директно от Google Play, търсейки Pinnacle Sports.


Депозит и теглене на печалби

Pinnacle използва най-стандартните метдои за разплащане използвани при всички останали букмейкъри. Естествено най-известният начин за разплащане е с карта тук букмейкъра поддържа и двете опции. Вижте повече за методите за разплащане в таблицата по-долу.

deposit-and-withdrawal

Някой от най-разпространените методи за разплащане в Pinnacle са:

Начин на плащане Такса депозит Такса теглене мин. депозит / теглене макс. депозит / теглене
Виза / Мастър няма 1 безп. тегленe / месец €20 / €100 за транзакция: ‎ €500
месечно: ‎ €2,000 / €2,500
Банков превод няма ‎ €20 €10 / €15 без лимити
Skrill няма €12 €10 / €10 в зависимост от акаунта / до €50 000
Neteller няма €12 €10 / €10 €37,500 / €37,500

Обслужване на клиенти

Pinnacle обслужва своите клиенти изцяло по емейл и по наши наблюдения им отнема средно по 1 работен ден за да отговорят на съобщението Ви. Този начин на работа не е особено гъвкав, но за сметка на това екипа им работи адекватно и сравнително бързо.

Основният емейл за контакт с тях е: CSD@pinnaclesports.com

ВИДЕО: